J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 85g30kcal0.1g6.1g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g62kcal0g15.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g184kcal0.2g43.2g0.2g3.4g
Valittu annoskoko108g92kcal0.1g21.6g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g46kcal0.1g10.8g0.1g0.9g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403