Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g48kcal2.3g3.6g2.6g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g362kcal7.4g32.2g22.6g0g
Valittu annoskoko108g181kcal3.7g16.1g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna54g91kcal1.9g8.1g5.7g0g
Arvot/100g100g167kcal3.4g14.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979