Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark300g1590kcal23.7g96g126g0g
Kananmuna kuorineen punnittu450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g14g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g8962kcal161.6g227.2g837g0g
Valittu annoskoko1080g4481kcal80.8g113.6g418.5g0g
Annoskoko puolitettuna540g2240kcal40.4g56.8g209.3g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881