Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1471g5147kcal73.5g1029.4g88.2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1471g2059kcal80.9g279.4g66.2g0g
Vispikerma Flora 20%1471g3235kcal44.1g73.5g294.1g0g
Sokeri 74g299kcal0g73.5g0g0g
Mansikka 5147g2395kcal25.7g432.4g10.3g97.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka368g140kcal3.7g34.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26549kcal455.8g3845.6g917.6g195.6g
Valittu annoskoko10000g13274kcal227.9g1922.8g458.8g97.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6637kcal114g961.4g229.4g48.9g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397