Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton7407g10593kcal888.9g0g740.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1235g4198kcal24.7g37g432.1g0g
Suola, annos 3g124g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g124g901kcal0g0g98.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1111g6667kcal233.3g73.3g600g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44716kcal2293.8g220.6g3743.2g0g
Valittu annoskoko10000g22358kcal1146.9g110.3g1871.6g0g
Annoskoko puolitettuna5000g11179kcal573.5g55.2g935.8g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703