Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Kaurahiutale 5.6g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g737kcal9.8g86.6g37.2g5g
Valittu annoskoko109g369kcal4.9g43.3g18.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna55g184kcal2.5g21.7g9.3g1.3g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.7g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181