Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse51g375kcal0g0g41.6g0g
Sipulikuutiot rainbow113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%282g239kcal2.8g12.7g19.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g113g191kcal8.4g1.7g16.9g0g
Poronkäristys, Polarica541g703kcal108.1g0g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g3039kcal242g32.2g221.2g0g
Valittu annoskoko1098g1520kcal121g16.1g110.6g0g
Annoskoko puolitettuna549g760kcal60.5g8.1g55.3g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713