Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)23g89kcal0.1g1.5g9.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai70g245kcal8.4g49.8g1.5g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g234g234kcal28g6.1g11.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g1239kcal77g122.2g50.2g8g
Valittu annoskoko1099g620kcal38.5g61.1g25.1g4g
Annoskoko puolitettuna550g310kcal19.3g30.6g12.6g2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401