Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7278g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1747g568kcal7.7g60.3g12.2g57.6g
Sokeri 619g2511kcal0g618g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 277g926kcal0.2g225.7g0.1g3.9g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g80g484kcal5.4g46.6g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8978kcal26.6g1901.2g80.6g123g
Valittu annoskoko10000g4489kcal13.3g950.6g40.3g61.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2245kcal6.7g475.3g20.2g30.8g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353