Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Maito, Kevyt1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g66kcal1g8g3g0.2g
Valittu annoskoko11g33kcal0.5g4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.3g2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g294kcal4.5g35.7g13.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760