KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g0.9g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.8g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g75kcal1.8g2.8g6.2g0g
Valittu annoskoko11g38kcal0.9g1.4g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8g12.5g27.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156