Allergisen lihamureke

Lisää kaurahiutaleet ja reiluviipale veteen, anna turvota 10 minuuttia.

Lisää raastettu sipuli, mausteet, ja jauheliha.

Paista 150-175 asteessa noin tunti.

Sopii ainakin maito- soija-ja muna-allergiselle.

Mausteita voi lisätä oman maun mukaan mitä pystyy käyttämään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Nina81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Reilu Pehmopalat kaura (1 kpl)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g33kcal3.2g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g16kcal1.6g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal14.4g5.4g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118715