Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kebabliha(lidl)3.9g7.6kcal0.7g0.1g0.5g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g39kcal1.6g0.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal0.8g0.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g172kcal7.1g3.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236424