Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet2.7g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g16kcal1.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko11g8kcal0.8g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal7.1g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045