Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g7kcal0g1.8g0g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.5g0g0g
Arvot/100g100g33kcal0g8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928