Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.3g10kcal0.9g0g0.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g50kcal3.4g0.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko12g25kcal1.7g0.1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.9g0.1g1g0.2g
Arvot/100g100g215kcal14.7g0.9g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169