Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.1g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.9g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Pirkka Gnocchi1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g32kcal2.2g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.1g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.4g12g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519