Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Mustikka6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g53kcal0.6g6.2g2.8g1.4g
Valittu annoskoko12g26kcal0.3g3.1g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g1.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g224kcal2.5g26.3g11.9g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277