Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper15g105kcal0.1g0.1g11.7g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka29g89kcal2.8g17.8g0.6g4.4g
Mustikka58g19kcal0.3g3.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g491kcal6.4g58.8g25g12.6g
Valittu annoskoko110g246kcal3.2g29.4g12.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna55g123kcal1.6g14.7g6.3g3.2g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.7g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277