Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 38g193kcal6.2g0g19g0g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma31g109kcal5.6g18.4g1.2g1.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g654kcal24.6g39.2g43.8g4.4g
Valittu annoskoko111g327kcal12.3g19.6g21.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna55g164kcal6.2g9.8g11g1.1g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.7g19.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201