Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 38g193kcal6.2g0g19g0g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma31g110kcal5.6g18.5g1.2g1.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g655kcal24.8g39.4g44g4.4g
Valittu annoskoko111g328kcal12.4g19.7g22g2.2g
Annoskoko puolitettuna55g164kcal6.2g9.9g11g1.1g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201