Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g190g1390kcal1.9g1.9g152.3g0g
Sokeri 202g821kcal0g202.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g95g57kcal3.5g6.9g1.9g0g
Leivinjauhe 4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 248g849kcal25.2g173.3g3g8.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g42kcal2.1g1.3g2.5g3.5g
Marianne crush 150g143g614kcal1.7g122.8g12g2.4g
Voi, 1 tl, 5 g7.7g56kcal0.1g0.1g6.2g0g
Sokeri 8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.8g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Marianne crush 150g5.8g25kcal0.1g5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g8417kcal112.8g1082.4g391g30.2g
Valittu annoskoko1104g4208kcal56.4g541.2g195.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna552g2104kcal28.2g270.6g97.8g7.6g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050