Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 375g1934kcal61.7g0g190.3g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Pasta Torino tumma313g1095kcal56.3g184.6g12.2g18.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g6551kcal247g394g440.8g43g
Valittu annoskoko1108g3276kcal123.5g197g220.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna554g1638kcal61.8g98.5g110.2g10.8g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201