Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.30g163kcal0.3g0.3g17.8g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g99kcal2.9g20.3g0.3g1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g814kcal12.8g95.4g41.2g2g
Valittu annoskoko111g407kcal6.4g47.7g20.6g1g
Annoskoko puolitettuna56g204kcal3.2g23.9g10.3g0.5g
Arvot/100g100g367kcal5.8g43g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059