Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 38g40kcal8.7g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keskiarvo 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g5.1g3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g128kcal19.8g5.6g2.6g2g
Valittu annoskoko111g64kcal9.9g2.8g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna56g32kcal5g1.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g58kcal8.9g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872