Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g172kcal0.3g0.1g19.2g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.8g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Kaurahiutale 45g170kcal6.6g25.9g3.3g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g991kcal14.6g126.4g45g9.2g
Valittu annoskoko111g495kcal7.3g63.2g22.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna56g248kcal3.7g31.6g11.3g2.3g
Arvot/100g100g446kcal6.6g56.9g20.3g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202