Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 3.9g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanpaisti 39g43kcal8.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g140kcal18g5.2g5g0.6g
Valittu annoskoko112g70kcal9g2.6g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g35kcal4.5g1.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579