Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl698g914kcal90.7g3.5g60g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60g150kcal8.4g6.6g3.4g29.5g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Voi 57g415kcal0.7g0.2g46.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 241g911kcal67.1g0g72.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4780kcal333.8g20.6g364.2g59g
Valittu annoskoko1116g2390kcal166.9g10.3g182.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna558g1195kcal83.5g5.2g91.1g14.8g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169