Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark31g166kcal2.5g10g13.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g934kcal17g23.6g87g0g
Valittu annoskoko113g467kcal8.5g11.8g43.5g0g
Annoskoko puolitettuna56g233kcal4.3g5.9g21.8g0g
Arvot/100g100g414kcal7.5g10.5g38.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881