Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)70g48kcal1.1g10.5g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%14g41kcal4.8g0g2.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g28g24kcal0.4g1.2g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g225kcal12.6g23.4g9g0.2g
Valittu annoskoko113g113kcal6.3g11.7g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g56kcal3.2g5.9g2.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629