Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5698g9459kcal1082.6g0g569.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g741g2370kcal66.7g385.2g44.4g66.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2849g1828kcal91.2g137.3g99.7g0.3g
Kananmuna kuoreton 712g1016kcal89g2.1g73g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29345kcal2659g1049.2g1573.8g134g
Valittu annoskoko10000g14673kcal1329.5g524.6g786.9g67g
Annoskoko puolitettuna5000g7336kcal664.8g262.3g393.5g33.5g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110