Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow300g1050kcal24g234g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g5001kcal279.4g487.6g214.4g17.8g
Valittu annoskoko1125g2501kcal139.7g243.8g107.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna563g1250kcal69.9g121.9g53.6g4.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728