Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g17g58kcal0.8g11.7g1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g17g23kcal0.9g3.2g0.8g0g
Vispikerma Flora 20%17g37kcal0.5g0.8g3.3g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Mansikka 58g27kcal0.3g4.9g0.1g1.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka4.2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g301kcal5g43.6g10.4g2.2g
Valittu annoskoko114g151kcal2.5g21.8g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g75kcal1.3g10.9g2.6g0.6g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397