Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g18g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g14g34kcal1.8g0g2.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g114kcal4.6g9g5.8g1.4g
Valittu annoskoko114g57kcal2.3g4.5g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g29kcal1.2g2.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070