Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Rasvaton maito valio58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Kananmuna, annos 65g19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g402kcal12g52.2g15.4g1.4g
Valittu annoskoko114g201kcal6g26.1g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g100kcal3g13.1g3.9g0.4g
Arvot/100g100g176kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412