Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper150g1081kcal1.5g1.5g120.1g0g
Sokeri 80g323kcal0g79.5g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Ruisjauho Pirkka300g916kcal29.1g183.1g6g45g
Mustikka600g200kcal3g38.4g2.4g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g5051kcal67.6g607.8g257g129.6g
Valittu annoskoko1134g2526kcal33.8g303.9g128.5g64.8g
Annoskoko puolitettuna567g1263kcal16.9g152g64.3g32.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277