Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g804g2573kcal49g369.8g96.5g0g
Jauheliha porsaan 12%5628g11931kcal1013g0g675.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2821g2257kcal73.3g112.8g169.3g0g
Kananmuna, keitetty 748g1066kcal93.4g2.2g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35653kcal2457.4g969.6g2035.4g0g
Valittu annoskoko10000g17826kcal1228.7g484.8g1017.7g0g
Annoskoko puolitettuna5000g8913kcal614.4g242.4g508.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590