Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1450kcal2.4g0.8g162.5g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.5g5.5g7.8g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Voi 133g967kcal1.6g0.5g108.3g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai173g606kcal20.8g123g3.6g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g10449kcal131g1202g574.8g26g
Valittu annoskoko1136g5225kcal65.5g601g287.4g13g
Annoskoko puolitettuna568g2612kcal32.8g300.5g143.7g6.5g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822