Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1878g2404kcal279.8g0g169g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g38g338kcal0g0g37.6g0g
Sipuli (kuorittu)798g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Vehnäjauho, sunnuntai376g1315kcal45.1g266.7g7.9g11.3g
Vesi, vesijohtovesi 6573g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi103g289kcal9.3g7.2g23.8g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g235g1080kcal1.2g1.2g119.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11282kcal691.6g626.8g719.2g50.2g
Valittu annoskoko10000g5641kcal345.8g313.4g359.6g25.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2821kcal172.9g156.7g179.8g12.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403