Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g282kcal20.4g7.8g17.6g2.6g
Valittu annoskoko114g141kcal10.2g3.9g8.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g70kcal5.1g2g4.4g0.7g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773