Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Ruokasooda 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g883kcal10.8g115.4g41.4g2.4g
Valittu annoskoko114g442kcal5.4g57.7g20.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna57g221kcal2.7g28.9g10.4g0.6g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465