Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)35g98kcal6.3g0g8g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g35g126kcal4.2g26.2g0.5g1.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)32g11kcal0.3g2.2g0.2g0.5g
Porkkanaraaste 200g6.1g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Sipulikuutiot Apetit6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g476kcal21.8g58g17.4g3.8g
Valittu annoskoko115g238kcal10.9g29g8.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna57g119kcal5.5g14.5g4.4g1g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.3g7.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589