Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja soseuta tomaatit ja pilko sipuli.

Mittaa 5dl vettä kattilaan ja laita liedelle, lisää joukkoon liemikuutio, sipuli ja tomaattimassa.

Kun jauheliha on kypsää lisää sekin joukkoon.

Mausta mm. basilikalla, oreganolla, ihan pizzamausteella tai jauhetulla valkosipulilla.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Sinep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka250g420kcal50g0g25g0g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g1124kcal107.8g42g54.2g16.6g
Valittu annoskoko1140g562kcal53.9g21g27.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna570g281kcal27g10.5g13.6g4.2g
Arvot/100g100g49kcal4.7g1.8g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311512