KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g785g4319kcal78.5g179.1g336.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2094g15288kcal20.9g20.9g1675.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton524g1675kcal120.9g55g108.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1047g3916kcal12.6g963.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5236g6597kcal575.9g15.7g471.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g314g1885kcal75.4g20.7g169.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g67361kcal1768.4g2509.6g5522.4g0g
Valittu annoskoko10000g33681kcal884.2g1254.8g2761.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g16840kcal442.1g627.4g1380.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156