Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g2618g8639kcal418.8g1623g52.4g157.1g
Jauheliha, sika-nauta 2094g4638kcal366.5g0g356g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl52g131kcal6.3g0.8g11.5g0.1g
Vesi5236g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26814kcal1583.2g3247.6g839.8g314.4g
Valittu annoskoko10000g13407kcal791.6g1623.8g419.9g157.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6704kcal395.8g811.9g210g78.6g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141