Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 349g170kcal4.1g33.1g0.7g5.6g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g719kcal21.4g146.8g2.5g7.3g
Vesi4193g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi77g215kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos140g1006kcal0.7g0.7g111.8g0g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Naudanpaisti 3494g3877kcal756.5g0g90.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12521kcal1611.8g465.6g450g49.8g
Valittu annoskoko10000g6261kcal805.9g232.8g225g24.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3130kcal403g116.4g112.5g12.5g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579