Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g145kcal0.2g0.2g15.9g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g10g6kcal0.4g0.7g0.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Marianne crush 150g15g64kcal0.2g12.8g1.2g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.9kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.6g2.6kcal0g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g877kcal11.6g112.4g40.8g3.2g
Valittu annoskoko115g439kcal5.8g56.2g20.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g219kcal2.9g28.1g10.2g0.8g
Arvot/100g100g381kcal5g48.9g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050