Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g71g120kcal13.4g0g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g289kcal30g3.4g16.4g1.2g
Valittu annoskoko116g144kcal15g1.7g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna58g72kcal7.5g0.9g4.1g0.3g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176