Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g17g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g313kcal20.2g5.6g23.4g0.2g
Valittu annoskoko116g157kcal10.1g2.8g11.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna58g78kcal5.1g1.4g5.9g0.1g
Arvot/100g100g136kcal8.7g2.4g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752