Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha656g1090kcal124.7g0g65.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g85g273kcal7.7g44.4g5.1g7.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 328g211kcal10.5g15.8g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3380kcal306.4g120.8g181.2g15.4g
Valittu annoskoko1152g1690kcal153.2g60.4g90.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna576g845kcal76.6g30.2g45.3g3.9g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110